top of page

BASIC TANFOLYAM

PROFESSZIONÁLIS SMINKOKTATÁS
Bácskai Emesével
Kis-csoportos oktatás Magyarkanizsán

IMG_7309.JPG

A BASIC tanfolyamot olyan kezdő sminkesek és szalonban dolgozók igényeire szabtuk, mellyel a munkakörükhöz és az alkalmi sminkek elkészítéséhez   a legkorszerűbb sminktechnikákat oktatjuk

A tanfolyam programja azoknak szól, akik szeretnék magasabb szintre emelni  a sminkelésben eddig szerzett tudásukat. Mivel a BASIC tanfolyam komoly alapokat nyújt ezért kezdőknek  és hobbi sminkeseknek is egyaránt ajánljuk. Az órákon való részvételhez sminkelési előtapasztalat nem szükséges.

A BASIC tanfolyam 60 órás program mely több részben dolgozza fel a professzionális sminkeléshez szükséges alapismereteket és technikákat:

A tanfolyam tematikája

● SMINKKÉSZLET ÉS FELSZERELÉS

BEÁLLÍTÁSOK ÉS ESZKÖZHASZNÁLAT

A BŐR ELŐKÉSZÍTÉSE A SMINKELÉSHEZ

A TÖKÉLETES ALAP -  a bőr sminkelése

ARCFORMÁZÁS ,

SZEMÖLDÖK FORMÁZÁS 

A SZEMFORMÁZÁS ALAPISMERETI

3D SMINKTECHNIKÁK - a szemsminkelés szabályai

●  ALKALMI SMINKEK - ünnepélyes alkalmakra, bulikra és szallagavatóra készített sminkek technikái

A tanfolyam programja ELMÉLETI és GYAKORLATI ismeretek átadását foglalja magába.

 Elméleti oktatás 

Az elméleti oktatás a legkorszerűbb módszerekkel folyik. A tanfolyamon való állandó fizikai jelenlétet elkerülése érdekében az elméleti részek óráit a tanulók online-leckék formájában követhetik otthonrol, szabadon választott időpontokban.

Az elméleti részek alapját magyar nyelvű hangfelvétellel egybekötött részletes videó-leckék képezik, melyeket Bácskai Emese sminkoktató rendkívül hatékony elméleti oktatási módszerei alapján készített.

Az online video-leckék mellet az egyes sminkstílusokhoz fűződő elméleti ismereteket a tanulók munkalapokon való ábrázolással valamint e-book/elméleti képes tankönyv segítségével sajátíthatják el otthonról.

Gyakorlati csoportos oktatás

CSOPORTOS oktatás 

A személyes jelenlétet igénylő GYAKORLATI ÓRÁKAT előreláthatólag heti 1-2 alkalommal  a délutáni órákban tartjuk MAgyarkanizsán. Igény szerint (minimum 4 résztvevővel) délelőtti csoportot is indítunk.

 SZEMÉLYES oktatás

Azokak, akik nehezen tudnak igazodni a csoportos órarendhez  magánórákat javasoljuk, melyeket egyszemélyes gyakorlati órák keretein belül lehet igénybe venni közösen meghatározott időpontokban közösen meghatározott időpontokban.

 INTENZÍV oktatás

A távolabbról érkezőknek a magánórák intenzív formában, tehát egymást követő napokon, napi két sminkórával is elvégezhetőek. Az intenzív oktatást elsősorban a külföldről érkező tanulóknak ajánljuk, melyek számára szállást és modelleket is biztosítunk.

IMG_1909.JPG

A 2 hónapos csoportos

BASIC tanfolyam ára 

400 euró  (4 részletben)​

Jelentkezz!

Várjuk kérdéseidet!

bottom of page