top of page

SZALON SMINK

SMINKOKTATÁS KOZMETIKUSOKNAK
valamint azoknak, akik nem főállásban sminkelnek.
ONLINE és SZEMÉLYES órákon egyaránt elvégezhető. 

SALON MAKEUP COURSE

Egy olyan különleges képzést állítottunk össze mellyel a szépségipar különböző ágaiban dolgozó személyek sminkelési tudását szeretnénk fejleszti.

Mivel sokan  NEM FŐ TEVÉKENYSÉGKÉNT  hanem csak a munkájuk kiegészítéseként sminkelnek, ezért számukra egy nem túl bonyolult, de mégis részletes és  célnak megfelelő tanfolyamot formáltunk.

Mitöl különleges ez a program?

A legtöbb sminkoktatás a divat és filmiparban leggyakrabban használt smink stílusok, vagy a fantázia- és versenysmink elemeit tartalmazó túl színes és harsány sminkek oktatását célozza meg. Ezek általában hosszabb időtartamú profi sminkesek képzésére irányuló programok, ezért általában túl bonyolultak és hosszantartók, valamint szalonba járó vendégek sminkelésére nem igazán alkalmazható technikák oktatását foglalja magába.

A tanfolyam tematikája

A SZALON SMINK tanfolyamot olyan szalontulajdonosok valamint vendégkörük sminkelési igényeire szabtuk, melyben  új típusú termékek használatára alapozva a legkorszerűbb sminktechnikákat oktatjuk

A tanfolyam programja azoknak szól, akik szeretnék  felfrissíteni vagy tovább fejleszteni  a sminkelésben eddig szerzett tudásukat.

A SZALON SMINK 80 órás program.  A tanfolyam 4 részben dolgozza fel a legnépszerűbb szalon-smink stílusokat:

ALAPTECHNIKÁK - a tökélestes alap: a bőr sminkelése, arckontúrozás, szemöldök-formázás és szájfestési technikák

3D SMINKTECHNIKÁK - a szemsminkelés szabályai: hogyan alakítsuk a szemsminket a különböző szemfromákra

●  MENYASSZONYI SMINK - a tartós és vízálló menyasszonyi sminkek elkészítésének technikái

●  PARTY SMINK - ünnepélyes alkalmakra, bulikra és szallagavatóra készített sminkek technikái

●  ANTI-AGEING SMINK - az idősebb hölgyvendégeken alkalmazott korrektív sminktechnikák

A SZALON SMINK tanfolyam programja ELMÉLETI és GYAKORLATI ismeretek átadását foglalja magába.

 Elméleti oktatás 

IMG_7309.JPG

Gyakorlati oktatás

Az elméleti oktatás a legkorszerűbb módszerekkel folyik. A tanfolyamon való állandó fizikai jelenlétet elkerülése érdekében az elméleti részek óráit a tanulók online-leckék formájában követhetik otthonrol, szabadon választott időpontokban.

Az elméleti részek alapját magyar nyelvű hangfelvétellel egybekötött részletes videó-leckék képezik, melyeket Bácskai Emese sminkoktató rendkívül hatékony elméleti oktatási módszerei alapján készített.

Az online video-leckék mellet az egyes sminkstílusokhoz fűződő elméleti ismereteket a tanulók munkalapokon való ábrázolással valamint e-book/elméleti képes tankönyv segítségével sajátíthatják el otthonról.

A SZALON SMINK programot CSOPORTOSAN vagy MAGÁNÓRÁK formájában lehet elvégezni Magyarkanizsán előre megbeszélt időpontokban. A gyakorlati órákon az előzőleg (otthon) átvett elméleti ismereteket gyakoroljuk modelleken. 

CSOPORTOS oktatás 

A személyes jelenlétet igénylő GYAKORLATI ÓRÁKAT előreláthatólag 3 hónapon keresztülHÉTFŐ és CSÜTÖRTÖKI napokon 16-19h órától tartjuk. Igény szerint délelőtti csoportot is indítunk.

 SZEMÉLYES oktatás

Azokak, akik nehezen tudnak igazodni a csoportos órarendhez  magánórákat javasoljuk, melyeket egyszemélyes gyakorlati órák keretein belül lehet igénybe venni közösen meghatározott időpontokban délelótt vagy délután.

 INTENZÍV oktatás

A magánórák intenzív formában vagyis egymást követő napokon, napi két sminkóraval is elvégezhetőek. Az intenzív oktatást elsősorban a külföldröl érkező tanulóknak ajánljuk, melyek számára szállást és modelleket is biztosítunk.

IMG_1909.JPG

Online oktatás 

Akik nem tudnak a gyakorlati órákra hozzánk utazni, azok ugyanolyan eredményességgel a teljes tanfolyam programját fizikai jelenlét nélkül, vagyis ONLINE LECKÉK és LIVE SESSION video kapcsolat formájában is el tudják végezni.  

Online oràkhoz kattints ide -->

SZALON SMINK tanfolyam ára CSOPORTOSAN

 3 hónapos képzés ELMÉLETI és GYAKORLATI órákon: 

 Fizetés 4 részletben

Helyfoglalás:  50 euró

SZALON SMINK tanfolyam ára MAGÁN ÓRÁKON

 1 személy oktatása személyre szabott programmal 

Fizetés 4 részletben

Helyfoglalás: 100 euró

ONLINE SZALON SMINK tanfolyam ára 

  Online sminkleckék: 

480 euró 4 részletben lehet fizetni

Online oràkhoz kattints ide -->

Jelentkezz!

Várjuk kérdéseidet!

bottom of page