top of page

SZALON SMINK

SMINKOKTATÁS KOZMETIKUSOKNAK
valamint azoknak, akik nem főállásban sminkelnek.
ONLINE és SZEMÉLYES órákon egyaránt elvégezhető. 

SALON MAKEUP COURSE

Egy olyan különleges képzést állítottunk össze mellyel a szépségipar különböző ágaiban dolgozó személyek sminkelési tudását szeretnénk fejleszti.

Mivel sokan  NEM FŐ TEVÉKENYSÉGKÉNT  hanem csak a munkájuk kiegészítéseként sminkelnek, ezért számukra egy nem túl bonyolult, de mégis részletes és  célnak megfelelő tanfolyamot formáltunk.

Mitöl különleges ez a program?

A legtöbb sminkoktatás a divat és filmiparban leggyakrabban használt smink stílusok, vagy a fantázia- és versenysmink elemeit tartalmazó túl színes és harsány sminkek oktatását célozza meg. Ezek általában hosszabb időtartamú profi sminkesek képzésére irányuló programok, ezért általában túl bonyolultak és hosszantartók, valamnt a szalonba járó vendégek sminkelésére nem igazán alkalmazható technikák oktatását foglalja magába.

A tanfolyam tematikája

A SZALON SMINK tanfolyamot olyan szalontulajdonosok valamint vendégkörük sminkelési igényeire szabtuk, melyben  új típusú termékek használatára alapozva a legkorszerűbb sminktechnikákat oktatjuk

A tanfolyam programja azoknak szól, akik szeretnék  felfrissíteni vagy tovább fejleszteni  a sminkelésben eddig szerzett tudásukat.

 

A SZALON SMINK tanfolyam 4 részben dolgozza fel a legnépszerűbb szalon-smink stílusokat:

3D SMINKTECHNIKÁK - a korrektív sminkelés szabályai: hogyan alakítsuk a szemsminket a különböző szemfromákra

●  MENYASSZONYI SMINK - a tartós és vízálló sminkek technikái

●  PARTI SMINK - az ünnepélyes alkalmakra és szallagavatóra készített sminkek technikái

●  ANTI-AGEING SMINK - az idősebb hölgyvendégeken alkalmazott korrektív sminktechnikák

A SZALON SMINK tanfolyam programja ELMÉLETI és GYAKORLATI ismeretek átadását foglalja magába.

 Elméleti oktatás 

IMG_7309.JPG

Gyakorlati oktatás

A SZALON SMINK programot CSOPORTOSAN vagy MAGÁNÓRÁK formájában lehet elvégezni.

 

Mivel a szalonokban előre meghatározott órarend szerint dolgoznak, ezért a személyes jelenlétet igénylő GYAKORLATI ÓRÁKAT mi is előre meghatározott időpontokban, két hónapon keresztül havi 4 alkalommal tartott 4 órás,  CSOPORTOS  oktatás keretén belül zajlik.

Amennyiben valaki nehezen igazodik a csoportos órarendhez, azoknak a  SZEMÉLYES  magánórákat javasoljuk, melyek közösen meghatározott időpontokban egyszemélyes gyakorlati órák keretein belül lehet igònybe venni.

A maximális teljesítmény érdekében minden jövetelkor egy témakört dolgozunk fel, melyekre a tanulók otthon, az elméleti online-leckék keretein belül készülnek fel.

A gyakorlati órákon az előzőleg (otthon) átvett elméleti ismereteket gyakoroljuk modelleken.

Tudjuk, hogy a szalonban dolgozók nagyon elfoglaltak és csak nehezen tudnak alkalmazkodni az oktatási programok időpontjaihoz, ezért az elméleti oktatás a legkorszerűbb módszerekkel folyik. A tanfolyamon való állandó fizikai jelenlétet elkerülése érdekében az elméleti részek óráit a tanulók online-leckék formájában követhetik otthonrol, szabadon választott időpontokban.

Az elméleti részek alapját magyar nyelvű hangfelvétellel egybekötött részletes videó-leckék képezik, melyeket Bácskai Emese sminkoktató világot bejárt, rendkívül hatékony oktatási módszerei alapján készített.

A video-leckék mellet az egyes sminkstílusokhoz fűződő ismereteket munkalapokon való ábrázolással valamint e-book/elméleti képes tankönyv segítségével sajátíthatják el.

IMG_1909.JPG

Online oktatás 

A külföldön élők, vagy akik nem tudnak a gyakorlati órákra hozzánk utazni, azok ugyanolyan eredményességgel Bácskai Emese rendkívül hatákony online oktatási metódusának köszönve, a teljes tanfolyam programját fizikai jelenlét nélkül, vagyis ONLINE LECKÉK és LIVE SESSION video kapcsolat formájában is is el tudják végezni. 

 

A sminkek elkészítését nagyon részletes video-bemutatők által tanulják meg és személyes Live-session online korrepetáló órákon gyakorolják az oktató személyes jelenlétével.

 OKTATÓBÉRLÉS 

Kivételes esetekben a SZALON TANFOLYAM gyakorlati része előre megbeszélt feltételek mellett más helyszínen (saját szalonban) is elvégezhető.

  • Akik nem tudnak Budapestre utazni, a tanfolyam gyakorlati óráit az általuk megszabott helyszínen is megtarthatjuk. 

  • Az oktatót más helyszínre egy vagy több tanuló oktatására lehet kibérelni (akár külföldre is) 

  • Az oktató utazásának és tartózkodásának a költségeit az igényő(k) fedezi(k)

  • Az Extra "Oktatóbérlő" feltételek és az árakat a felíratkozás után utólagos egyeztetés alapján határozzuk meg, minden igénylővel külön.

Jelentkezz!

Várjuk kérdéseidet!

A 64-órás 

SZALON SMINK tanfolyam ára 

 Gyakorlati órák csoportosan 8 alkalom: 

500 euró  (4 részletben)

Helyfoglalás és elméleti online oktatás: 

 +  100 euró

 Gyakorlati órák személyesen: 

100 euró jövetelenként

Helyfoglalás és elméleti online oktatás:: 

 100 euró  

ONLINE SZALON SMINK tanfolyam ára 

 20 Online sminklecke: 

399 euró 

3 részletben lehet fizetni

Online oràk kattints ide -->

bottom of page